Vacatures

Zorgcomplex

Door de vergrijzing en het overheidsbeleid is de vraag naar zorgwoningen groot. Hartman Bouwbedrijf werkt samen met ontwikkelaars, zorginstellingen en corporaties aan de realisatie van woongelegenheden in de zorg. Een zorginstelling vereist een bijzondere aanpak waarbij ieder project om een specifieke zorgbehoefte vraagt.

Werkwijze

Door de wensen in de exploitatiefase te waarborgen wordt de behoefte in diverse gesprekken in kaart gebracht en geïmplementeerd in het ontwerp. Een traject waarbij ervaring van iedere partij nodig is en waarbij een duidelijke wens van de beheerder in de exploitatiefase een vereiste is. Samen met de eindgebruiker en de ontwikkelaar worden de behoeftes verwerkt in het ontwerp. Specifieke aspecten gerelateerd aan de bouw van een zorgcomplex, zoals akoestische eisen, brandeisen, eisen toegankelijkheid, automatisering en domotica worden gezamenlijk gedetailleerd en afgestemd. Dit in relatie tot het modulair of traditioneel bouwen.

Diverse zorgcomplexen zijn reeds gerealiseerd waarbij wij onze ervaring gebruiken om faalkosten te voorkomen en de kostprijs te verlagen. Het uiteindelijke doel is een betaalbare woning voor de eindgebruiker.

Een overzicht van wat we allemaal voor je regelen:
  • Gebruiksvriendelijk gebouw
  • Maatwerk
  • Afstemming eindgebruiker
  • Subsidie verlening
  • Inzicht exploitatie
  • Afstemming ontwerp

Waarom Hartman? Nou, simpel!

Een gezond familiebedrijf met de juiste werkmentaliteit en al meer dan 25 jaar actief in de particuliere woningbouw. Dit alles gebaseerd op onderstaande peilers:

Lokale betrokkenheid

Samenwerking met een vast team van specialisten en onderaannemers

Eigen teams

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij met eigen timmermannen en metselaars

Één contactpersoon

Vanaf de kennismaking tot de sleuteloverdracht één projectbegeleider

Samenwerken in een team? Laat ons je helpen!

Partners

Wij zijn lid van Woningborg en Bouwgarant om een afbouwgarantie te kunnen geven. Om intern het kennisniveau op peil te houden zijn we lid van Bouwend Nederland en zijn we een erkend leerbedrijf bij Fundeon.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte ontvangen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring