Vacatures

Projectontwikkeling

Om bouwvolume te creëren is Hartman Bouwbedrijf B.V. proactief in de omgeving opzoek naar locaties waar in eigen ontwikkeling bouwwerken gerealiseerd kunnen worden. Deze locaties worden specifiek onderzocht om vervolgens projecten te kunnen realiseren waar zowel de wensen van de eindgebruiker als van de overheidsinstanties gewaarborgd zijn.

Dit doen we samen met de grondeigenaren op een transparante manier waarbij het belang van de grondeigenaar gelijk is aan het belang van Hartman Bouwbedrijf B.V.

Werkproces

Per locatie en per grondeigenaar is de wens en de behoefte verschillend m.b.t. de verkoop van de gronden. In principe staat Hartman Bouwbedrijf B.V. open voor alle ideeën en gaat hier proactief mee om.

Het startpunt is te allen tijde een correcte kostprijsbepaling gekoppeld aan een correcte risicoanalyse. Wanneer dit voor beide partijen voldoet wordt er een samenwerkingsovereenkomst opgesteld. Hierna zal Hartman Bouwbedrijf het proces opstarten waarbij afstemming met de overheidsinstanties plaatsvindt, onderbouwingen worden opgesteld en procedures worden doorlopen. Dit resulteert in een optimaal ontwerp dat volledig in de omgeving wordt geïntegreerd. Hartman Bouwbedrijf brengt de woning(en) op de markt en zal deze realiseren inclusief de bijbehorende koperswensen. Tevens wordt het gebied woonrijp opgeleverd aan de beheerder.

Een overzicht van wat we allemaal voor je regelen:
  • Verkavelingsplan
  • Principe verzoek gemeente
  • Ruimtelijke onderbouwing
  • Wijziging bestemmingsplan
  • Ontwerp infra
  • Realisatie

Waarom Hartman? Nou, simpel!

Een gezond familiebedrijf met de juiste werkmentaliteit en al meer dan 25 jaar actief in de particuliere woningbouw. Dit alles gebaseerd op onderstaande peilers:

Lokale betrokkenheid

Samenwerking met een vast team van specialisten en onderaannemers

Eigen teams

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij met eigen timmermannen en metselaars

Één contactpersoon

Vanaf de kennismaking tot de sleuteloverdracht één projectbegeleider

Samen ontwikkelen? Laat ons je helpen!

Partners

Wij zijn lid van Woningborg en Bouwgarant om een afbouwgarantie te kunnen geven. Om intern het kennisniveau op peil te houden zijn we lid van Bouwend Nederland en zijn we een erkend leerbedrijf bij Fundeon.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte ontvangen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring