Vacatures

Over ons

Het familiebedrijf “Hartman Bouwbedrijf B.V.” is gevestigd in Heusden (gemeente Asten) en is sinds 1994 actief in de aannemerij. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote aannemer met circa 35 vaste medewerkers. Met ons team richten we ons voornamelijk op de particuliere sector in de omgeving Zuidoost-Brabant en Noord Limburg. Naast het realiseren van nieuwbouwwoningen kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een complete verbouwing, het plaatsen van een dakkapel of het vervangen van één voordeur. Niets is ons vreemd. Verder zijn wij ook actief in de bouw van zorgcomplexen, projectwoningbouw en het ontwikkelen van commercieel vastgoed.

Wij onderscheiden ons door onze organisatie waarbij de projectbegeleiders vanuit kantoor samenwerken met een team van eigen timmermannen en metselaars. Door deze constructie is er een sterke verbondenheid tussen de medewerkers binnen het bedrijf waarbij we continu streven naar kwaliteit. Daarnaast werken we zo mogelijk met vaste onderaannemers en specialisten. Hierdoor onderstaand er een cultuur van onderling vertrouwen en samenwerking met één gezamenlijk doel: samen met de klant het project naar het gewenste eindresultaat brengen op basis van ons motto “zeggen wat je doet, en doen wat je zegt.

Een van de pijlers bij Hartman Bouwbedrijf is het opleiden van jong personeel om ze vervolgens te binden aan het bedrijf. Zo investeren we in de jeugd, in de toekomst van de bouwbranche en de werksfeer binnen het team van Hartman Bouwbedrijf.

Om het bouwvolume op peil te houden creëren we door kleinschalige projectontwikkeling een eigen werkvoorraad. Het ontwikkelen doen we bij voorkeur in een bouwteamverband. Open en transparant gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen.

Waarom Hartman? Nou, simpel!

Een gezond familiebedrijf met de juiste werkmentaliteit en al meer dan 25 jaar actief in de particuliere woningbouw. Dit alles gebaseerd op onderstaande peilers:

Lokale betrokkenheid

Samenwerking met een vast team van specialisten en onderaannemers

Eigen teams

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij met eigen timmermannen en metselaars

Één contactpersoon

Vanaf de kennismaking tot de sleuteloverdracht één projectbegeleider

Partners

Wij zijn lid van Woningborg en Bouwgarant om een afbouwgarantie te kunnen geven. Om intern het kennisniveau op peil te houden zijn we lid van Bouwend Nederland en zijn we een erkend leerbedrijf bij Fundeon.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte ontvangen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring