Vacatures

Villabouw

Wij helpen u graag verder om zorgeloos uw droomhuis te realiseren met onze ervaring in dit segment. De villa wordt volledig gebouwd aan de hand van uw eigen wensen en ideeën.

Werkwijze

Gebaseerd op ons basisprincipe “zeggen wat je doet en doen wat je zegt” begeleiden we uw bouwproject tot het gewenste eindresultaat. Tijdens een kennismakingsgesprek doorlopen we de wensen en maken aansluitend een inschatting van de (ver)bouwkosten. Past dit binnen uw verwachting? Dan maken we vrijblijvend een gespecificeerde offerte. De eenduidige en transparante offerte is de basis voor een vertrouwde samenwerking. Na akkoord op de offerte gaan we de voorbereiding en inkoop opstarten. Het streven is om het project te laten begeleiden door dezelfde persoon als die de calculatie heeft opgesteld. Hierdoor borgen wij de gemaakte afspraken en voorkomen we miscommunicatie.

De werkvoorbereiding gaat gepaard met het uitwerken van werkdetails, het opstellen van een planning, controleren van werktekeningen en coördineren van onderaannemers. Nadat de voorbereidingsfase is doorlopen gaat de realisatie van start. Het principe dat Hartman Bouwbedrijf hanteert is dat één meewerkend voorman werkzaam is aan het project van start bouw tot oplevering. De klant kan dan al het buitenwerk afstemmen met de voorman in combinatie met de projectbegeleider op afstand.

De planning wordt tijdens de bouw bewaakt en tussentijds gecommuniceerd met de klant. Mochten er tijdens de bouw wijzigingen plaatsvinden, dan worden de prijsconsequenties hiervan voor uitvoering inzichtelijk gemaakt om zo het budget te kunnen beheersen.  Tijdig wordt de oplevering tezamen met een eventuele vooroplevering ingepland. Opleverpunten worden zo snel als mogelijk verholpen en nazorg wordt verleend.

 

 

Een overzicht van wat we allemaal voor je regelen:
  • Vrijblijvende offerte
  • Afstemmen ontwerp
  • Kopersbegeleiding
  • Aansturen betrokken partijen
  • Bewaking van de kosten en planning
  • Nazorg

Waarom Hartman? Nou, simpel!

Een gezond familiebedrijf met de juiste werkmentaliteit en al meer dan 25 jaar actief in de particuliere woningbouw. Dit alles gebaseerd op onderstaande peilers:

Lokale betrokkenheid

Samenwerking met een vast team van specialisten en onderaannemers

Eigen teams

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij met eigen timmermannen en metselaars

Één contactpersoon

Vanaf de kennismaking tot de sleuteloverdracht één projectbegeleider

Uw droom villa starten? Laat ons je helpen!

Partners

Wij zijn lid van Woningborg en Bouwgarant om een afbouwgarantie te kunnen geven. Om intern het kennisniveau op peil te houden zijn we lid van Bouwend Nederland en zijn we een erkend leerbedrijf bij Fundeon.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte ontvangen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring